Друк

Про щасливе дитинство й материнство піклуються не лише тати й мами, а й дитячі навчальні заклади,загальноосвітні школи, органи місцевої влади, теперішні й колишні народні обранці – всі, хто по-справжньому вболіває за майбутню зміну, за долю незалежної України. Високо ціниться мешканцями Нововоронцовського району на Херсонщині й безкорислива допомога людей зі щедрим на добро серцем. Серед них керівники сільгосппідприємств, підприємств, установ та організацій, фермерських господарств, селяни-одноосібники, приватні підприємці - всі піклуються не лише про власні родини, а й про підростаюче покоління. Останнім часом, наприклад, голови чотирьох(!) сіл району від щирого серця дякують депутату Верховної Ради України VІІ скликання Миколі Іллічу Дмитруку за не показну, а безцінну турботу про їхніх донечок та синочків.

«Дудчанська сільська рада, працівники сільського будинку культури, батьки та учні висловлюють щиру подяку Вам, високоповажаний Миколо Іллічу, за надану благодійну для придбання красивих іграшок для нашого дитсадка та учнів 1-4 класів Дудчанського ЗОСШП до Дня святителя Миколая та 4 тис .грн. для купівлі двох новорічних костюмів працівникам закладу культури, - пише голова села Аліна ГРИЦИК. – Ця підтримка –свідчення Вашого виняткового ставлення до розвитку освіти та культури, й не тільки. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів та натхнення у подальшій діяльності! Аби ще багато-багато років Ви могли радувати людей добрими справами!».

Не обійшов подякою екс-нардепа М.І.Дмитрука й виконком Золотобалківської сільради та її голова Олександр МОВЧАН: «Виконком висловлює щиру подяку Миколі Іллічу Дмитруку за турботу про наших дітей, а саме за смачні солодощі, що були подаровані малечі Золотобалківського дошкільного навчального закладу «ясла-садок» до свят, приурочених Новому 2018 року та учнівській молоді місцевої ЗОШ I-ІІІ ступенів».

Заслужені теплі слова подяки колишньому нардепу адресують голова Осокорівської сільради Олександр Колісніченко та ін.

Ніколи не зміліє могутня ріка патріотизму, працьовитості, доброти й милосердя. Можна навести безліч(!) безкорисливої на благо громади району прикладів участі шанованих людей району в добрих справах, зокрема, в розвитку освіти та культури на селі,зміцненні самоврядування, зціленні хворих, допомозі знедоленим діткам та дітям-сиротам, в організації змістового дозвілля та екскурсій за межі області, книговиданні. Зрозуміло, навіть при великому бажанні охопити всі питання й проблеми фізично неможливо.

Їхня сумлінна праця й корисні справи на благо ТИСЯЧ людей ніколи не залишаться непоміченою. Навпаки, на видноті в розквіті рідної землі, а також у пам’ятних подіях, святах та спілкуванні. Серед шанованих людей, серця яких б’ються для Української держави й малої батьківщини Херсоншини – директор ПрАТ «Придніпровське», кавалер орденів «За заслуги ІІІ степеня та «Знак Пошани», заслужений працівник сільського господарства України Микола Гнатович Світличний, директор СПП «Степове», кавалер ордена «Знак Пошани»,заслужений працівник сільського господарства України Володимир Данилович Шепель, нововоронцовський селищний голова Володимир Володимирович Марчук,голова Нововоронцовської РДА, відмінник освіти України Василь Петрович Тітаренко, приватний підприємець Марина Макарівна Шептал, директор ДП «ДГ «Піонер» Вячеслав Олегович Бєлов,засновник ФГ «Алмаз» Володимир Федорович Федченко, с. Гаврилівка; директор Дудчанського НВК, відмінник освіти України Тетяна Володимирівна Мельник, подружжя педагогів Любимівської ЗОШ, відмінники освіти України Жанна Данилівна та Віктор Григорович Ткаченки,директор ТОВ «Автосвіт», депутат Нововоронцовської райради Олександр Михайлович Каневський, голова ФГ, кавалер ордена Трудової слави ІІІ ступеня Олександр Володимирович Кошарський, смт Нововоронцовка; директор КЗ «Нововоронцовська ДЮСШ» Ігор Олександрович Гончаров, редактор нововоронцовської райгазети «Вісті Нововоронцовщини» Ірина Віталіївна Кошарська, директор Інформаційної агенції «Вісті-Нов», досвідчений фотокореспондент цієї газети Віктор Степанович Білан, голова правління Нововоронцовської райспоживспілки Лідія Григорівна Михайлова та багато інших.

З Новим 2019 роком Вас! Щастя, добра й миру Вам і Вашим рідним та близьким!

Микола ГУРЕПКО, член НСЖУ і НСПУ, журналіст Всеукраїнської ІА «Журналісти проти корупції».
На фото: М.І.Дмитрук.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter