Друк

ОВЕН (21.03-20.04). Вам може відкритися щось нове й важливе про себе та про цілі, які ви перед собою ставите. Вам зараз категорично протипоказаний фанатизм у будь-яких життєвих аспектах. Вас може очікувати зустріч зі старими друзями. Ви будете блищати дотепністю й красномовством, легко та дохідливо виражати свої думки, тому скорите всіх своїм талантом оповідача. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05). Бажано зайнятися вирішенням поточних проблем. Не дозволяйте необґрунтованим сумнівам розстроювати вас. Знайте міру, невтримне прагнення до мети, якою би вона не була, нічого гарного не обіцяє. Вам може знадобитися порада компетентної людини. Вихідні - вдалий час для себе улюбленого. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЮКИ (21.05-21.06). Вам цілком під силу створити навколо себе гармонічну обстановку та дарувати оточуючим людям тепло і радість. Присвятіть близьких в свої плани, тим самим ви зробите ще один крок до їхньої реалізації. Попереду багатообіцяючі пропозиції, але удача не припливе до вас у руки сама, ви повинні виявити активність. У вихідні стануть ясні перспективи на найближче майбутнє. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

РАК (22.06-22.07). Усі ваші проекти виявляться успішними. Непоганий час для того, щоб упевнено піднятися кар'єрними сходами. Впевненість у своїх силах дозволить вам досягти бажаного. Будьте зібрані й не міняйте свої плани, але бажано не призначати серйозних ділових зустрічей. У вихідні відпочиньте від турбот і проблем. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ЛЕВ (23.07-23.08). На початку тижня краще не починати нічого нового, завершуйте невідкладні справи та виправляйте помилки, які можуть раптово виявитися. Постарайтеся не заблудитися у своїх фантазіях, вчасно співвідносіть їх з реальністю, тоді вашим планам нічого не загрожує. У вихідні не забувайте про близьких людей, їм необхідні ваша увага й допомога. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Не зваблюйтеся легким заробітком, цим можна лише створити хаос на своїй основній роботі. У вас з'явиться шанс блиснути своїми талантами, не упускайте слушну мить. Зараз краще діяти старими випробуваними методами, просуватися до бажаної мети крок за кроком. Вихідні добре б присвятити вирішенню домашніх проблем. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ваша душа буде вимагати романтики, у той час як настійно рекомендується виявити як можна більшу практичність у всіх областях. Доля може дати вас шанс вирішити багато роблем. Вам зовсім не перешкодить почуття міри, у тому числі в роботі. У будь-яких справах шукайте для себе користь, альтруїзм не принесе користі ні вам, ні тому, для кого ви будете це робити. У вихідні вам доведеться розраховувати тільки на свої сили. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Ви зараз можете досягти будь-якої мети, головне - зрозуміти, що саме вам потрібно. Прийдеться приймати важливі роішення та пожинати їхні плоди. Ваше заповітне бажання здійсниться, тільки не заважайте долі. Будьте особливо уважні до дітей і рідних, стримуйте приступи дратівливості. У вихідні дозвольте собі маленькі радості. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам порівняно легко буде вирішити всі питання, відкладені в довгий ящик, прийшов час показати, чому вас навчило життя. Однак будьте обережні, не піддавайтеся спокусі піддати жорстокої критиці геть усе. Особливо шкідливо буде нападати на колег по роботі. Можливий новий успішний ривок до наміченої мети. У вихідні шукайте точки зіткнення. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Основа вашої успішності - це правильне використання дружніх і родинних зв'язків, гармонічні відносини з навколишніми й добре налагоджені канали вступу інформації. Бадьорість духу і ясність думок стануть вашими явними перевагами. Цей період сприятливий для влаштування на нову роботу, рух вперед і кар'єрний ріст вам будуть забезпечені. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02). Наступає досить вдалий в емоційному плані час. Ви настроєні позитивно. Остерігайтеся чужих порад, не виключено, що їх будуть давати приховані недоброзичливці. Ви будете як ніколи легкі на підйом, але краще більшу частину часу присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні подумайте, що б ви прагли змінити, у найближчім майбутньому у вас з'явиться така можливість. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (21.02-20.03). Прислухайтеся до себе, і ви зрозумієте, що зробити в складній ситуації, важливо тільки не рубати сплеча. Вас обрадують гарні новини. Якщо надійде цікава пропозиція, не відмовляйтеся, адже від цього, можливо, буде залежати ваша кар'єра в найближчім майбутньому. У вихідні ваші ідеї та азарт притягнуть до вас нових щирих друзів. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter