Друк

Новокаховське управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує платників податків, що п’ятниця, 29 травня – останній день сплати за квітень 2020 року:

- рентної плати за:
- користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини;
- користування радіочастотним ресурсом України;
- транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами територією України;
- транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України;
- плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян);
- податку на додану вартість;
- акцизного податку;
- податку на доходи фізичних осіб від оподаткування доходів, нарахованих у вигляді:
- процентів на поточний або депозитний банківський рахунок;
- процентів на вклади члена кредитної спилки;
- податковим агентом податку на доходи фізичних осіб за попередній місяць, у разі якщо оподатковуваний дохід нараховується податковим агентом, але не виплачується (не надається) платнику податку.

Нагадуємо, перелік розроблених електронних форм для податкових декларацій (розрахунків) розміщено на офіційному вебпорталі ДПС України у рубриці Головна/Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів.

Підготувати, заповнити та надіслати електронні документи можна скориставшись електронним сервісом «Електронний кабінет» (режими «Заяви, запити для отримання інформації» та «Введення звітності») за посиланням: cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Галина СЕРЕБРЯНСЬКА, начальник Новокаховського управління

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter