Друк

Щорічно до Дня виводу рядянських військ з Афганістану, у Любимівці готують урочистості. Нам, афганцям Любимівки, інколи не зручно, що до нашої персони така увага, адже ми просто виконували свій військовий обов’язок. 

Та все ж дуже приємно, що нас постійно згадують, запрошують, вітають. Ось і цього року нас зустрічали з відкритими серцями, щирими посмішками, та сповненими повагою обличчями.

У Любимівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся патріотичний захід до 30 річчя виводу радянських військ з Афганістану. Будинок культури разом із школою організували чудову концертну програму. Ми вдячні нашим артистам за прекрасні виступи. Дуже порадувала концертна програма, і дорослі і діти були щирі і емоційні. Вірші, пісні, танці, та побажання нас дуже розчулили. Ми немов перенеслися назад у минуле, хоч з болем і страхом, та все ж згадали, як все відбувалося. Директор школи Лигун Г.В. та директор Будинку культури Алієва А.М. дуже добре попрацювали зі своїми колективами, та показали нам неймовірний патріотичний дух, професіоналізм та відданість своїй справі. Вдячні також Беззубку М.Д. за організацію та спонсорську допомогу у проведенні заходу, а також за цінні подарунки, квіти, та так-би мовити «скатертину самобранку».

І звичайно, низький уклін Ткаченку Віктору Григоровичу – Людині з великої букви, який уже 16 рік поспіль проводить «Турнір з волейболу на честь воїнів інтернаціоналістів». Всім командам учасникам наш фізкульт – привіт, дякуємо, що ви завжди нас підтримуєте у грі. Розповісти хочеться про все і про всіх, гарно говорити не вміємо, хочемо лиш сказати, що наші серця сповненні вдячністю! Всім щира дяка, міцного здоров’я, та миру на Землі.

Афганці села Любимівка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter