Друк

Нова Каховка гостинно зустріла 30 березня учасників традиційного Всеукраїнського турніру легкоатлетів, що спеціалізуються в метальних дисциплінах. Змагання, присвячені пам’яті заслуженого тренера України Піскунова Юрія Івановича, викликали великий інтерес серед спортсменів. 10 областей України для участі в штовханні ядра та метанні молота делегували своїх представників різних вікових категорій: юніорів, молодь, дорослих.

Честь нашої спортивної школи захищали Гусєва Нонна, Михайлевська Алла, Барабаш Владислав—вихованці тренера-викладача Бровка Олександра Володимировича. Урочисте відкриття змагань, чудова весняна погода піднесли настрій учасникам і вселило надію на успішні виступи.

Тон задала староста групи, обдарована особистість Гусєва Нонна. Вона з першої спроби захопила лідерство. Подругу підтримала Михайлевська Алла. Чесна, принципова боротьба з суперниками-ровесниками принесли дівчатам не тільки золото і срібло, а і особисті рекорди. Це ще раз підтвердило високий професіоналізм тренера Бровка О.В. в проведенні занять та методиці підготовки учнів до змагального процесу.

Естафету дівчат підхопив Владислав Барабаш. Усі шість спроб юнак виконав з особливим піднесенням, адже за ним спостерігав і батько — Павло Вікторович. Передостаннє метання ядра принесло срібну медаль та особистий рекорд— 11м 86см, що 32см краще результату на чемпіонаті України в Києві в березні цього року.

Гордо піднімалися на п’єдестал пошани юні спортсмени Нововоронцовщини. Вони побували на справжньому спортивному святі, яке було організоване за участі чотириразової учасниці Олімпійських ігор Ірини Новожилової, провідного спеціаліста обласного управління фізичної культури та спорту Миколи Рибака, тренерів-викладачів Новокаховської ДЮСШ, синів Ю.І. Піскунова — Владислава та Едуарда.

Заслужені нагороди: кубки, медалі, грамоти, цінні подарунки — вручав переможцям і призерам мер міста Нова Каховка Володимир Іванович Коваленко. Він зазначив, що майбутнє, значно краще життя українців, у руках такої талановитої, сильної та цілеспрямованої молоді.

Дирекція КЗ «Нововоронцовська ДЮСШ» та особисто тренер Бровко О.В. щиро вдячні батькам — нашим найпершим помічникам і однодумцям— за розуміння і підтримку у боротьбі за здоров’я дітей, навчанні та вихованні гідних синів і доньок нової міцної України.

В. Гладиш

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter