Друк

АТ «Херсонобленерго» на виконання вимог Кодексу комерційного обліку електричної енергії (Розділ III, п. 1.5) в рамках реалізації Інвестпрограми, затвердженої НКРЕКП, проводить в багатоповерхівках міста заміну електролічильників на більш сучасні, з автоматизованою системою комерційного обліку електроенергії.

Оператор системи розподілу, як надавач послуг комерційного обліку, встановлює прилади обліку нового покоління спрямовані на розвиток та вдосконалення процесу обслуговування споживачів. Автоматизовані лічильники дозволять дистанційно зчитувати показники, забезпечуючи їх точність, при цьому споживачам вже не потрібно передавати за допомогою особистого кабінету чи звернення до кол-центру, показники свого лічильника. Заміна лічильників здійснюється безкоштовно. Наразі роботи проводяться в житловому мікрорайоні «Острів».

АТ «Херсонобленерго» звертається до мешканців багатоповерхівок та приватних підприємців з розумінням віднестися до робіт електромонтерів та задля швидкого та якісного виконання робіт по заміні електролічильників всіляко їм сприяти.

Джерело: ksoe.com.ua 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter