Друк

Не дивлячись на розпал сезону відпусток, у липні до сервісних центрів МВС Херсонщини звернулася найбільша цього року кількість громадян, бажаючих отримати чи обміняти посвідчення водія. Це підтверджують статистичні дані.

Минулого місяця у громадян прийнято максимальну з початку року кількість теоретичних – 1776 (найменше в березні – 1297) та практичних – 2080 (найменше в січні – 1585) іспитів. Відсоток складання іспитів з першого разу становить 48,6.

За результатами успішного проходження перевірки знань 828 клієнтів отримали своє перше посвідчення на право керування транспортними засобами (найменше в березні – 559). Загальна кількість виданих водійських посвідчень – 1782, мінімальна їх кількість була видана в лютому – 1317.

Бажаючих отримати дублікат посвідчення водія після втрати чи викрадення теж виявилося чимало – 279, тоді як, наприклад, у січні їх було 170.

Найбільше громадян здійснили в липні обмін водійських посвідчень, у т.ч. з відкриттям категорії, - 675 (найменше в лютому – 536).

Нагадуємо, що ефективно організувати свій візит до сервісного центру МВС можна за допомогою Електронного кабінету водія, обравши онлайн зручні дату й час.

Джерело: ksza.ks.ua 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter