Друк

У четвер, 10 жовтня, педагог-організатор, вчитель французької та німецької мов, Жовтоног Раїса Петрівна, запросила учнів нашої школи прийти до пам’ятника жертвам голодомору в суботу, щоб навести там порядок.

Наша сім’я з радістю погодилася. О 12-ій годині ми зібралися в призначеному місці, де нас вже чекав вчитель. І почалося прибирання! Ми рвали траву, підмітали та садили чудові квіти, які принесла Раїса Петрівна. На доріжці, де ходять багато людей, ми помітили бите скло, яке негайно прибрали. Все сміття та скло ми повикидали у спеціально відведене для цього місце.

Наступної суботи, 19 жовтня, ми саджали хризантеми.

Так як наш вчитель живе неподалік, то ми їй допомогли принести з дому всі потрібні нам інструменти та воду для квітів. По закінченню роботи ми побачили чудову картину: пам’ятник немов ожив від квітів, стежки вже не блистіли від скла, а лише від чистоти. Люди, які проходили повз, посміхалися нам, а деякі навіть дякували за роботу.

Повертаючись додому, наша сім’я все згадувала цей день та нашу маленьку пригоду біля пам’ятника. На душі було «чисто» та приємно, ми відчували гордість, що змогли внести маленьку лепту користі нашому селищу. А посмішка не сходила з наших облич.

Ми плануємо і біля інших пам’ятників навести порядок. Ми дуже раді та вдячні Раїсі Петрівні за гарно та з користю проведені дні.

Анна, Олександр, Поліна Богуцькі, Надія та Олег Білоконь, учні 6-Б та 9-Б класів Нововоронцовської ЗОШ №1.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter