Друк

25 жовтня 2019 року за ініціативою Нововоронцовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом «Нововоронцовське бюро правової допомоги» Бериславського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулась цікава екскурсія до Нововоронцовського відділення поліції Бериславського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Херсонській області для вихованців прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Дітей зустрічав начальник сектору превенції Нововоронцовського відділення поліції. А сама екскурсія почалась із демонстрації працівниками поліції службового автомобіля, який обладнаний рацією, сиреною та гучномовцем. Кілька бажаючих спробували себе у ролі водія. Також, діти відвідали чергову частину де їм показали та розповіли про систему відеоспостреження.

Далі начальник сектору превенції розповів юним гостям про особливості роботи слідчих, продемонстрував автомат, бронежилет, гумову палицю, шлем та інші спеціальні засоби, які поліція використовує кожного дня у своїй роботі. Хлопці та дівчата із захопленням роздивлялися зброю та спеціальні засоби, приміряли та робили фото на пам’ять в поліцейській екіпіровці.

По закінченню заходу з дітьми було проведено профілактичну бесіду щодо правил поведінки в громадських місцях, неприпустимості скоєння правопорушень, вживання алкогольних напоїв, паління цигарок та відвідування неповнолітніми розважальних закладів у нічний час без супроводу дорослих.
По завершенню візиту всі учні пообіцяли дотримуватись вимог закону та не допускати скоєння правопорушень, а декотрі висловили бажання в майбутньому також одягнути форму поліцейського та нести таку почесну службу.

Нововоронцовський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter