Друк

4 листопада ледь не сталося трагедії під час навчального процесу в загальноосвітній школі села Хрещенівка. Сильним вітряним потоком повністю зірвало покрівлю над спортивним залом. Результат невтішний: повне руйнування 484,4 кв.м. даху, деформація листів металу, відрив та поломка стропил, обрешітки та руйнування 2,5 куб.м. цегляної стіни. На щастя, на подвір’ї в цей час нікого не було, тож ніхто не постраждав.

Того ж дня головою сільради Юрієм Карнаухим було проведено термінову комісію за участі керівника та головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури і надзвичайних ситуацій Нововоронцовської РДА та начальника Нововоронцовського районного сектору ГУ ДСНС України. Після обстеження руйнувань та встановлення збитків, виконавцеві робіт було направлено претензію.

Уже наступного дня до Хрещенівської сільської ради надійшов лист від директора фірми - підрядника, в якому останній наголосив, що підприємство зобов’язується якісно виконати роботи та відновити зруйнований дах за власний рахунок в п’ятнадцятиденний термін.

Ірина Кошарська

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter