Друк
Спогади про дитинство - це те, що ми проносимо через усе життя, і, врешті-решт, це  - і є ми,  наші мрії, божевільні плани і безпосередні вчинки. Хочеться хоча б на мить повернутися в безтурботний світ дитинства. Ці відчуття ні з чим не порівняти і ні чим не замінити!
 
Усі ми родом із дитинства! Адже саме в дитинстві з нами відбувалося щось неймовірне, надзвичайно яскраве, веселе і дуже-дуже цікаве.
 
19 грудня для українців нехай і не вихідний, але дуже бажаний і очікуваний день. Діти його чекають перш за все заради подарунків під подушкою.
 
Ось і сьогодні 19 грудня в Нововоронцовський дошкільний навчальний заклад " Ясла - садок №1 та №2" в гості до малечі завітали селищний голова Володимир Марчук та представниця благодійного фонду Ігоря Колихаєва в Нововоронцовському районі Оксана Галінська. Гості вручили малятам пакунки з солодощами, які вони з цікавістю роздивлялися.
 
Малюки також подякували гостям віршиками та піснями, які були наповнені любов’ю та щирими усмішками.
 
Дитячий садок для діток недарма вважають першою школою життя, той фундамент, який закладається в наші душі з  самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter