Друк

Слідчим відділом Нововоронцовського ВП Бериславського ВП ГУНП в області за процесуального керівництва Нововоронцовського відділу Бериславської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні про злочини у земельній сфері, за фактом підроблення та використання підроблених офіційних документів, замаху на шахрайство в особливо великих розмірах, за ознаками злочинів, передбачених ч.І ст. 358, ч.4 ст.358, ч.З ст.15 ч. 4 ст. 190 КК України.

Встановлено, що житель м. Київ гр. М., діючи умисно, з корисливих мотивів підробив та використав завідомо підроблені офіційні документи - договори позики, з метою незаконного заволодіння у шахрайський спосіб нерухомим майном - 10 об’єктів та 5 земельними ділянками, які належать потерпілим Т., та Ш., розташовані на території Нововоронцовського, Високопільського районів Херсонської області, м. Кривий ріг Дніпропетровської області на загальну суму понад 9 млн. грн.

Проте, з причин, що не залежали від волі М., він не вчинив усіх дій, які вважав необхідними для вчинення злочину, оскільки його дії були викриті працівниками поліції.

Таким чином, за втручання правоохороннних органів району попереджено незаконне відчуження майна потерпілих на вказану суму.

Обвинувальний акт 12.02.2020 буде направлено до Нововоронцовського районного суду для розгляду по суті.

Д.Зіневич, начальник Нововоронцовського відділу Бериславської місцевої прокуратури

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter