Друк

Увага! 31 березня 2020 року Верховна Рада прийняла Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" (законопроект №2178-10). Законом з 1 липня 2021 року вводиться ринок землі в Україні.

У зв’язку з цим у власників земельних паїв, орендарів, тих, хто займається чи хоче зайнятися аграрним бізнесом, виникатиме чимало правових запитань, допомогти з якими готова система безоплатної правової допомоги.

Варто зазначити, що ми готувалися до запуску земельної реформи, запроваджуючи інститут земельних радників у громадах та проводячи навчання з земельних правовідносин для юристів, організовуючи виїзди мобільних груп у громади для консультування з земельних питань.

Щоб отримати правову консультацію та детальне роз’яснення з земельних питань:

Якщо у вас залишились питання з даного приводу, будь ласка, звертайтеся дистанційно до відділу «Нововоронцовське бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД.

Як отримати безоплатну правову допомогу в умовах карантинного режиму?

Усні правові консультації та роз’яснення можна отримати, зателефонувавши за телефонами: ☎(05533) 2-12-07; ☎️📞 (096) 584-24-03;

Скайп:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Письмові консультації можна отримати:

написавши на електронну пошту відділу «Нововоронцовське бюро правової допомоги» Бериславського місцевого центру з надання БВПД: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

📋 заповнивши бланк та залишивши його у скриньці звернень, у приміщенні відділу «Нововоронцовське бюро правової допомоги» за адресою: смт. Нововоронцовка, вулиця Суворова, 4.

Просимо утримуватися від відвідувань центрів/бюро правової допомоги на період карантину. Працівники системи БПД допоможуть вам дистанційно!

Бережіть  здоров’я, користуйтеся своїм правом на письмове звернення і отримання безоплатної правової допомоги письмово.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter