Друк

20 жовтня відзначила свій ювілейний 70-річний день народження Людмила Миколаївна Диба. Вчитель хімії в Нововоронцовській ЗОШ.

Все Ваше життя — це робота з молоддю, робота на освітянській ниві. Досвідчений, ініціативний педагог. Забезпечувала високий рівень викладання хімії.

Шановна Людмило Миколаївно! Оглядаючи пройдене у цей день, Ви маєте чим пишатися. Щедрим видається Ваше жниво — плід невтомного пошуку вчителя невичерпної працездатності. Важко перелічити всі чесноти, якими доля сповна наділила Вас. Та найперше, що кожен відчує, спілкуючись із Вами, — це порядність і благородство інтелігентки, високоморальної українки, доброзичливість і душевність, закоханість у свою працю, вірність друзям і відданість сім’ї.

Вже 5 років, як ювілярка поєднала своє життя з українською піснею і є активною учасницею народного ансамблю народної пісні «Джерела» КУ «Нововоронцовський РБК» (кер. О.Смірнова). Її багатий тембровий голос є великою підтримкою для колективного звучання пісні.

Прийміть побажання міцного здоров’я, великого щастя, незламного оптимізму, радості, благополуччя, невичерпних сил, натхнення, всіляких гараздів, плідної творчої праці в ім’я розвитку нашої України, миру та злагоди в державі! Хай же невичерпним буде джерело Вашої творчості й таланту. Світлої Вам долі, щедрих ужинків на життєвій ниві, успіхів у всіх починаннях. Хай у Вашій оселі завжди буде тепло і затишно, панує добробут та удача, нехай життя ллється красивою піснею по нотах захоплення і любові. Успіхів Вам, здоров’я, процвітання, злагоди в родині і колективі, добра і щастя! Співаймо разом ще багато років!

Сьогодні ювілейну стоптано стежину,
а спокою нема для Ваших ніг,
бо пройдено життя лише частину —
попереду багато ще доріг.
Хай грона калини літа прикрашають,
хай світлі хвилини життя не минають,
хай повниться доля веселковим цвітом,
і серце любов’ю хай буде зігріте.
Бажаємо Вам століття ще прожити,
здоров’я доброго на всю ту сотню літ,
і внуків всіх ще одружити,
й благословити правнуків у світ.

З повагою народний ансамбль народної пісні «Джерела»

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter