Друк

Вже склалася добра традиція забезпечувати одиноких громадян, які обділені увагою рідних людей, паливними брикетами. Ось і нещодавно, у переддень Новорічних свят, 32 мешканці Нововоронцовки отримали паливо від Благодійного фонду Ігоря Колихаєва, який тривалий час тісно співпрацює із ветеранськими організаціями, сільськими та селищною радами.

Селищна ветеранська організація висловлює щиру подяку Благодійному фонду Ігоря Колихаєва, директору СТОВ «Птахівник» Віктору Кордісу, Нововоронцовському селищному голові Володимиру Марчуку, представнику Благодійного фонду Ігоря Колихаєва Оксані Галінській, трактористу Олексію Балабану та робітникам СТОВ «Птахівник» Сергію Ткаченку та Артуру Параняну, водію селищної ради Віктору Барабашу та голові первинної ветеранської організації ХСФ Людмилі Ратушній за допомогу та турботу про людей старшого покоління.

Низький уклін Вам за безкорисну і дуже потрібну надану допомогу. Вітаю Вас, наші благодійники, з Новорічними та Різдвяними святами. Бажаю Вам міцного здоров’я, тепла, злагоди та добробуту, успіхів у Вашій діяльності! Нехай щира людська посмішка, повага та вдячність зігрівають Ваші серця. Миру і щастя Вам і Вашим родинам!

Голова селищної ветеранської організації Тетяна Макаричева.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter