Друк

У святкові дні нового 2021 року, 12 січня відзначила 95-й день народження Цюх Меланія Тимофіївна. Прожила ця добра, привітна, щира жінка до своєї прекрасної дати завжди з позитивом у серці.

Народилась Меланія Тимофіївна в чудовому краї — на Тернопіллі, там її коріння. У 1952 році разом із чоловіком Іваном Олександровичем, з маленькими дітками, вони переселились на Херсонщину, в село Червоне. З 1969 року проживають у селі Новоолександрівка. Тут працювали біля землі та у тваринництві, і виховували, ростили дітей. Не завжди все було так рівно і гладко, але Меланія Тимофіївна своєю позивною енергетикою заряджала і підтримувала усіх. А це — четверо дітей, дев'ятеро онуків, вісімнадцять правнуків.

Меланія Тимофіївна — найстарша жителька села, берегиня великого роду. Проживає біля дітей, радо зустрічає онуків та правнуків. Їй тепло і затишно у рідному домі, і своїм життєвим досвідом, прикладом вона надихає усіх, хто знає та любить її. Гостинну й усміхнену, її можна зустріти за роботою на садибі та на городі.

Привітали Меланію Тимофіївну з ювілейним днем народження голова територіальної громади Олександр Левечко, рада ветеранів села — велика і дружна родина. Побажали міцного здоров'я, активного довголіття, тепла і затишку.

Шановна Меланіє Тимофіївно, здоров'я Вам міцного.
Добра і злагоди Вашій родині.
Хай Бог дарує як причастя здоров'я,
мир, любов і щастя на многії і благії літа!

Голова ради ветеранів села Новоолександрівки Раїса Білоус

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter