Друк

За процесуального керівництва Високопільського відділу Бериславської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 31-річного чоловіка, який обвинувачується у вбивстві своєї співмешканки, тобто за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Йдеться про злочин, який стався 18.12.2020 близько 00.30 год. в одному з населених пунктів Бериславського (Нововоронцовського) району Херсонської області.

За даними слідства, тієї ночі, в будинку за місцем свого проживання під час сварки 31-річний чоловік наніс не менше двох ударів 42-річній співмешканці кухонним ножем в область життєво – важливих органів шиї, внаслідок чого потерпіла померла.

Обвинувачений продовжує утримуватись під вартою.

Його дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України – вбивство, тобто умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині.

Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Д. Зіневич, керівник Бериславської окружної прокуратури

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter