Друк

Нещодавно Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР». Викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі мали можливість надати свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. Врахувавши отримані пропозиції та зміни в законодавстві, екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв були актуалізовані.

За словами заступника начальника РСЦ ГСЦ МВС в Херсонській області Олександра Хоменка, з 6 квітня майбутні водії складають теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними питаннями. Усі зміни також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений на сайті ГСЦ МВС. Кожен бажаючий підготуватися до складання теоретичного іспиту може скористатися цим безкоштовним онлайн сервісом.

Оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії. Це допоможе новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля. Застарілі питання усунуті.

Теоретичний іспит зі знань ПДР складається з 20 питань, триває 20 хвилин, можна допустити не більше 2-х помилок. Розподіл тем: 

Кількість спроб складання теоретичного іспиту – не обмежена.

Також нагадуємо, що для підготовки до складання практичного іспиту на сайті ГСЦ МВС можна ознайомитися з маршрутами для перевірки навичок керування транспортними засобами. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter