Друк

1 вересня — це свято всіх школярів, вчителів, батьків. Початок нового навчального року — символічний крок тисячі учнів в країну знань, мудрості, доброти і людяності.

Це час, коли хтось вперше після веселих і тривалих літніх канікул йде до школи, а хтось починає доросле життя у вищих навчальних закладах.

Розпочинати навчальний рік святом – дуже гарна традиція.

Вересневого ранку порадувало тепле сонечко, і радісні та усміхнені школярі, вчителі, батьки заполонили святково прибрані шкільні подвір’я і стали на першовересневу лінійку, аби розпочати новий навчальний рік.

Першовересневе свято відбулося у всіх закладах освіти Нововоронцовської селищної територально громади і пройшло організовано, з пізнавальними заходами, численними привітаннями, першими уроками.

З вітальними словами виступили директори шкіл.

Вони привітли всіх присутніх з початком нового навчального року та побажали учням, вчителям сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог.

Досягайте своєї мети у житті, знайдіть взаєморозуміння з вчителями, зустріньте добрих і надійних друзів, ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Свято першого дзвоника сповістило про початок нового 2021 – 2022 навчального року. Хай він буде мирним і спокійним, хай збудуться дитячі мрії й батьківські надії.

Наш кор.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter